A Vidékfejlesztési Program keretén belül a(z) Észak Kaposi Partnerek Vidékfejlesztési Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-31-2.2.1-17 kódszámú, Turisztikai infrastruktúra fejlesztés című felhívásra Újvárfalva Község Önkormányzatának beadott kérelme, támogatásban részesült. A pályázati programot egy mérföldkőben valósítottuk meg.

A pályázat keretében az Újvárfalvai Kultúrház előtt három darab zászlórúd elhelyezésére került sor, a világháborús emlékmű szomszédságában. Az épület déli oldalán 100 m2nagyságú területen térburkolat lett kialakítva, a nyílt színpad mellett.
 

2022. 08. 17.

                                                                             Kiss Péter Pálné
                                                                               polgármester


   

Az Újvárfalváért Egyesület a Vidékfejlesztési Program keretén belül a(z) Észak Kaposi Partnerek Vidékfejlesztési Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-31-2.2.1-17 kódszámú, Turisztikai infrastruktúra fejlesztés című felhívásra pályázatot nyújtott be „Településkép fejlesztése Újvárfalván” címmel. A projekt során az Egyesület Újvárfalva település közterületein (47, 80, 176. hrsz.) a településképbe illeszkedő térbútorokat helyezett el. A megjelölt helyszínekre ülőpadok (3 db), kültéri hulladékgyűjtők (3 db), zászlórudak (3 db), hirdetőtábla (1 db) és kerti asztal-pad készlet (1 db) került kihelyezésre. A beszerezni kívánt térbútorok elhelyezésével a település arculata turisztikai szempontból jelentősen javult.

 

2022. 08. 18.

 Kiss Péter Pál

elnök

 

Kedvezményezett neve: Mezőcsokonya Község Önkormányzata

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program – Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése – 2020;  MFP-OJF/2020

Projekt címe (azonosító száma): Közterületi játszótér kialakítása (3088008351)

Szerződött támogatás összege: 4 999 998,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása: A támogatással az Önkormányzat, a Hősök terén alakít ki a gyermekek számára játszóteret hat korszerű játékelem elhelyezésével. A fejlesztés összességében hosszútávra biztosítja a lakosság, elősorban a gyermekek megfelelő és biztonságos kikapcsolódásának helyszínét. A kijelölt önkormányzati terület megfelelő méretű, jól körülhatárolható, parkosítható, így ideális a fejlesztés megvalósításához. A játszótér megépítése a településképre és a park környezetére is kedvező hatást gyakorol.

A projekt legkésőbbi befejezési dátuma: 2021.07.31.

Somogysárdi Közös Önkormányzati Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Somogysárdi Közös Önkormányzati Hivatal Somogysárdi Közös Önkormányzati Hivatal Mezőcsokonya Kirendeltség adóügyi ügyintéző munkakör betöltésére.

A részletes PDF tájékoztató megtekintéséhez kattintson ide!